Transport Denemarken

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Transport DenemarkenHeeft u een internationaal transport naar Denemarken zoals een vracht of spoedzending? Schakel dan Cargorilla Logistics in, dé transport Denemarken specialist. Wij zijn de partner die u daarbij uitstekend kan helpen. Het dagelijks transport van en naar Denemarken en talloze andere Europese landen behoort tot één van onze specialismen. Profiteer ook van full-service dienstverlening op het gebied van wegtransport, luchttransport en zeetransport!

 

Onze bestemmingen in Denemarken

Cargorilla Logistics biedt u altijd de oplossing die u zoekt. We kunnen daarbij rekenen op een hoogwaardig netwerk van gespecialiseerde Deense en Duitse transporteurs. Uiteraard voldoen zij aan de extreem hoge kwaliteitseisen die zowel wij als u stellen. Vaste bestemmingen in Denemarken zijn voor ons onder andere Kopenhagen, Aarhus en Frederiksberg, maar ook een andere bestemming is voor ons geen enkel probleem. We passen de schema’s moeiteloos aan, precies zoals u kunt verwachten van een bedrijf dat garant staat voor een full-service dienstverlening.

 

Soorten vrachten en transporten

U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende soorten vrachten en transporten naar Denemarken. Een complete partij, groupage of deelpartijen: wij verzorgen het allemaal voor u. Ook gepalletiseerde goederen, koel- en vriestransporten, speciaal transport en exceptioneel vervoer behoren tot de mogelijkheden. Altijd just in time, precies zoals u wenst.

 

Zo belangrijk is Denemarken voor Nederland

Nederland behoort tot één van de belangrijkste handelspartners van Denemarken. De producten die veel geïmporteerd worden zijn olie(producten), machines, vis(producten), zuivel en chemische producten. De belangrijkste Nederlandse exportproducten richting Denemarken zijn voornamelijk machines, ICT, AV- en telecomapparatuur, chemische producten en groente en fruit. Voor al dit soort producten is natuurlijk transport nodig. En precies op dat punt komen wij om de
hoek kijken.

 

Transport Denemarken informatie

• Maximaal laadvermogen: 24 ton
• Groupage levertijd: 2-3 dagen
• FTL levertijd: 2 dagen
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

 

Extra transport Denemarken informatie


Betrekkingen Nederland – Denemarken

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van transport van en naar Denemarken? Neem dan contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

 

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij alle tijd konden gebruiken om de stand voor de klant gereed te maken. Het laden, lossen en het transport was super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we dagelijks transport aan. Dit geldt voor bijna elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >