\

Transport Cyprus

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Transport CyprusOf uw transport Cyprus in of juist uit gaat: u kunt bij Cargorilla Logistics altijd terecht voor full-service dienstverlening op het gebied van transport. De transportvormen die we aanbieden zijn vervoer over de weg, het water of door de lucht. Daarbij biedt de aard van het vervoer ook nog eens ontelbare mogelijkheden. U moet dan denken aan zaken als groupage, deelpartijen en complete ladingen. We kunnen bogen op een jarenlange ervaring binnen al deze gebieden, zodat u ons met een gerust hart voor uw transportklus in kunt schakelen.

 

Bekend met de Cyprische regelgeving

Ieder land heeft andere regels, ook als het op transport aankomt. In Cyprus weten we de weg dankzij onze vergaande samenwerking met Cyprische transporteurs. Vergeet natuurlijk ook onze jarenlange ervaring in dit land niet. Met Cargorilla Logistics weet u zeker dat altijd de hoogste kwaliteit geboden wordt. En of uw zending nu naar Nicosia, Larnaca of Limasol gaat: wij zorgen bij ons transport voor een just-in-time levering. Ook andere plaatsen op Cyprus zijn natuurlijk mogelijk voor uw transport. Laat ons weten waar uw vracht precies naartoe moet en wij regelen de rest.

 

Transport in allerlei vormen

De mogelijkheden bij ons zijn zeer uitgebreid op het gebied van transport naar Cyprus. Uiterst zorgvuldig voeren we onze (en dus ook uw) opdrachten uit. Zo houden we ons bijvoorbeeld bezig met gepalletiseerde goederen. We bespreken vooraf met u al uw eisen en wensen en komen vervolgens snel met een passende oplossing.

 

De handel tussen Cyprus en ons land

De onderlinge verhoudingen tussen Cyprus en ons land zijn prima. Ook al zijn de economische betrekkingen gezien de ligging en de kleine interne markt van Cyprus wat beperkt, toch is er regelmatig transport benodigd voor het vervoer van goederen. Er vindt voornamelijk handel plaats op het gebied van de olie- en gasindustrie, mede dankzij de recente vondst van gas in de exclusieve economische zone van Cyprus.

 

Transport Cyprus informatie

• Maximaal laadvermogen: 25 ton
• Groupage levertijd: 10-14 dagen
• FTL levertijd: 10-12 dagen
• Vertrek op: Donderdag, Vrijdag

 

Extra informatie

Betrekkingen Nederland – Cyprus

 

Bent u overtuigd van onze kennis en kunde en wilt u ook uw transport van en naar Cyprus aan Cargorilla Logistics uitbesteden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >