\

Transport China

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vlag ChinaChina is het hardst groeiende land ter wereld, waardoor er veel behoefte is aan transport China. Het land overspoelt westerse landen met Chinese producten, maar er zijn daarentegen ook veel Nederlandse export nodig om de producten te maken. Cargorilla Logistics is uw allround transport specialist voor zeevracht, luchttransport of wegtransport naar Shanghai, Chengdu, Beijing of elke andere plaatsen in China.  Door onze ervaring hebben we de mogelijkheid om een netwerk van internationale transporteurs in te zetten. Indien gewenst verzorgen wij uw exportdocumentatie evenals de douaneformaliteiten uit handen nemen. Cargorilla Logistics is uw betrouwbare full-service logistieke dienstverlener.

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan, we zijn u graag van dienst!

 

Uw zending vervoerd naar China

De weg naar China is lang, het ligt immers niet naast de deur, het is daarom belangrijk om betrouwbare transporteurs in te schakelen. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een betrouwbaar netwerk netwerk van internationale transporteurs opgebouwd, hierdoor kunnen we de beste logistieke oplossingen bieden om uw goederen op de plaats van bestemming te krijgen. Bestemmingen zoals Beijing, Shanghai en Chengdu, maar ook andere bestemmingen in China, worden daardoor goed bereikbaar. Veelvuldig verlaten containers per zeetransport Nederland, maar ook railtransport en luchtvracht of een combinatie van modaliteiten is mogelijk. Vanuit Nederland gaan er veel machines en onderdelen per schip of trein naar bedrijven in China. Wilt u de zending onder speciale condities vervoeren of is er een andere transportspecialiteit nodig? Geen probleem voor ons, wij helpen u graag!

Cargorilla Logistics is uw logistieke dienstverlener als u verzekerd wilt zijn van een probleemloos transport naar China!

 

Zeevracht China

Wanneer u zeevracht naar China door Cargorilla Logistics laat verzorgen dan kunnen we u voorzien van onder andere de volgende zeetransport diensten:

  • Import en export
  • Douaneafhandeling
  • Inkoop en verkoop van vrachtruimte
  • Opmaak en legalisatie van documenten, formulieren en vrachtbrieven
  • Opslag van zowel vrije alsmede douane goederen
  • Complete afhandeling van L/C
  • Track & Trace van uw luchtvracht zending.

 


Offerte aanvragen bij Cargorilla

Andere vormen van transport

Bij Cargorilla Logistics is uw transportaanvraag in goede handen. Wij vervoeren niet alleen gepalletiseerde goederen met het reguliere wegvervoer ook verzorgen we transporten van goederen per trein (railtransport) en per boot (zeetransport). Deze transportmodaliteiten kunnen ook gecombineerd worden met elkaar. De mogelijkheden zijn eindeloos, of u een volledige container (FCL) van Nederland naar China wilt transporteren of een deellading (LCL) voor een samengestelde container. Door slim te plannen en te kijken naar het geheel kunnen we u een concurrerend aanbod doen. Daarbij kijken we altijd naar de behoefte en wensen van u als klant.

Tip: Wist u dat we ook zendingen en logistieke oplossingen bieden per zee- of luchtvracht naar andere bestemmingen in Azië.

 

Export naar China vanuit Nederland

China is als grootste land in Azië ook direct de grootste exportbestemming vanuit Nederland. Net als in de rest van de wereld zijn het vooral machines en gefabriceerde goederen die naar vanuit Nederland naar China worden geëxporteerd. Ook diverse chemische producten, denk aan medicijnen en andere chemische producten verlaten Nederland. Wij begrijpen dat het voor u als exporteur het van belang is dat uw zending op tijd op de afgesproken plaats van bestemming komt. Cargorilla denkt graag vrijblijvend met u mee over het doen vervoeren van uw zending. Betreft het een eenmalige zending of bent u geen expert op het gebied van het transporteren naar China, dan is Cargorilla graag uw logistieke partner.

Is uw lading van grote waarde? Via Cargorilla kunnen wij uw zending All-Risk verzekeren tegen zeer lage tarieven, wij informeren u graag.

 

Transportinformatie China

• Levertijd: Op aanvraag (luchtvracht ca. 3-4 werkdagen)
• Vertrek: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

Heeft u voor ons een opdracht voor transport naar China of wilt u meer informatie ontvangen? Neem direct vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >