Transport België

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Transport BelgiëZoekt u naar een betrouwbare partner voor uw vracht of transport naar België? Cargorilla Logistics is dé transport België specialist en heeft een professioneel team van medewerkers ter beschikking, inclusief een netwerk van Nederlandse en Belgische transporteurs die altijd topkwaliteit leveren. We zijn heel goed bekend met alle regels en wetten op het gebied van vervoer en transport in België en u kunt dan ook altijd op ons rekenen. Onze full-service dienstverlening behelst niet alleen complete partijen: ook deelladingen en exceptioneel transport worden probleemloos door ons verzorgd.

 

Kennis van de Belgische transportmarkt

We weten heel goed wat er allemaal komt kijken bij transport naar België en weer terug. Dat heeft grotendeels te maken met onze jarenlange ervaring en het feit dat we een uitgebreid netwerk van de beste transporteurs van België tot onze beschikking hebben. De steden Brussel, Antwerpen, Gent en Charleroi liggen vaak op onze routes, maar ook naar elke andere plaats in België transporteren wij probleemloos uw vracht.

 

Belangrijke Cargorilla bestemmingen in België

Aalst

Brugge

Geel

Herstal

Lokeren

Namen

Seraing

   Tongeren

 

Antwerpen

Brussel

Genk

Kortrijk

Luik

Ninove

Sint-Niklaas

   Turnhout

 

Bergen

Charleroi

Gent

La Louviere

Mechelen

Oostende

Sint-Truiden

   Verviers

 

Beringen

Doornik

Hasselt

Leuven

Moeskroen

Roeselare

Tienen

   Vilvoorde

 

Vormen van transport

Elke transportopdracht is bij Cargorilla Logistics in goede handen. Behalve het reguliere wegvervoer van gepalletiseerde goederen verzorgen we ook transporten van goederen die bijvoorbeeld koel of bevroren vervoerd moeten worden. En ook voor bijvoorbeeld exceptioneel transport (zoals goederen met incourante afmetingen en gewichten) bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Cargorilla Logistics zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

De handel tussen België en Nederland

Ons land is voor België een belangrijke handelspartner en na Duitsland de belangrijkste afzetmarkt voor Belgische goederen en diensten. Daarnaast is Nederland de grootste exporteur op de Belgische markt. Het Nederlandse bedrijfsleven richt zich op de Belgische markten vooral op Vlaanderen, maar de laatste jaren neemt ook de aandacht voor Wallonië toe. Tussen ons land en België is ook een vergaande internationale samenwerking, zowel in Benelux-verband als binnen de EU en de NAVO.

 

Transport België informatie

• Maximaal laadvermogen: 25 ton
• Groupage levertijd: 1-2 dagen
• FTL levertijd: 1 dag
• Vertrek op: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag

 

Extra transport België informatie

• Betrekkingen Nederland – België

 

Heeft u voor ons een opdracht voor transport naar België of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact
met ons op!

 

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij alle tijd konden gebruiken om de stand voor de klant gereed te maken. Het laden, lossen en het transport was super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we dagelijks transport aan. Dit geldt voor bijna elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >