\

Transport Balkan

offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Of uw transport de Balkan in of juist uit gaat: u kunt bij Cargorilla Logistics altijd terecht voor full-service dienstverlening. De beschikbare transportvormen zijn vervoer over de weg, het water of door de lucht. Daarbij zijn er op het gebied van het soort vervoer ook nog ontelbare mogelijkheden zoals groupage, deelpartijen en complete ladingen. Cargorilla Logistics is dé transport Balkan specialist. met onze jarenlange ervaring binnen al deze gebieden zorgen we ervoor dat u ons met een gerust hart voor uw transportklus in kunt schakelen.

 

Bekend met de regelgeving in de Balkan

Ieder land binnen de Balkan heeft andere regels, ook op het gebied van transport. Aangezien we veel gebruikmaken van transporteurs uit de Balkanlanden, weten we in dit gebied heel goed hoe alles reilt en zeilt. Met Cargorilla Logistics weet u zeker dat u altijd profiteert van de hoogste kwaliteit. En of uw zending nu naar Roemenië, Bulgarije, Albanië, Servië of een ander land van de Balkan gaat: wij zorgen altijd voor just-in-time leveringen.

 

Transport Balkan in allerlei vormen

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid bij Cargorilla Logistics op het gebied van transport naar de Balkan. Uiterst zorgvuldig voeren we elke opdracht uit. Gepalletiseerde goederen, koel- en vriestransport of exceptioneel transport: wij draaien er onze hand niet voor om. We bespreken eerst al uw eisen en wensen en komen daarna snel met een passende oplossing tegen een scherp tarief.

 

De handel tussen de Balkan en Nederland

De Balkan bestaat uit alle voormalige Joegoslavische republieken en is gelegen in Oost-Europa. De Balkan en het westen van Europa drijven steeds meer handel met elkaar en daar hebben we met ons land ook veel profijt van gehad. Zo leverden de handelsstromen tussen de Balkan en ons land heel veel extra banen op. Een logisch gevolg van de extra handel met de Balkan is dat ook het transport van en naar dit gebied flink gestegen is. Zoekt u naar een betrouwbare partner die dagelijks allerlei transport naar de Balkan professioneel kan regelen? Kies dan voor Cargorilla Logistics.

 

Bent u overtuigd van onze kracht en wilt u ook uw transport in de Balkan aan Cargorilla Logistics uitbesteden? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Wegtransport

Cargorilla Logistics verzorgt dagelijks complete vrachten en groupage transporten,
Just-in-Time in heel Europa!

Lees meer

Zeevracht

Voordelige import of export per zeecontainer. FCL, LCL, RO-RO en conventioneel. Door-to-door wereldwijd!

Lees meer

Luchtvracht

Wereldwijde luchtvracht via uitgekiend agenten netwerk.
O.a. Time Definite Services
alsmede Special Projects.

Lees meer

Koeriersdienst

Met spoed een koerier nodig?
Maak dan snel gebruik van de expertise van onze collega's bij Koeriersdienst Overijssel!

Lees meer
offerte aanvragen >

Binnen 1 minuut ingevuld | Binnen 1 uur reactie!

Onze bestemmingen

Bestemmingen Cargorilla

Cargorilla is graag uw partner voor transport naar bestemmingen in geheel Europa en tot ver daarbuiten!

Dagelijks transport van en naar:

Bekijk alle bestemmingen

Cargorilla rode lijn

Zij gingen u voor

‘’Wij hebben ons transport naar Zuid-Europa door Cargorilla laten organiseren. De persoonlijke service was uitstekend evenals de Just-in-Time levering.’’

W. Janssen - Elektro groothandel

Referentie Cargorilla

"Cargorilla komt beloften na, waardoor wij ons kunnen focussen op ons eigen werk, stands bouwen. Het laden, lossen en transport super geregeld."

C. van de Wal - Standbouwer

referentie Cargorilla Logistics

Waarom kiest u voor Cargorilla?

Just-in-Time levering

Cargorilla coördineert graag uw transport en als de situatie daarom vraagt zelfs op basis van Just-in-Time levering. Ongeacht bestemming, soort goederen of de mate van urgentie! En exact wanneer u over de goederen wilt beschikken.

Wij regelen alle documenten

Cargorilla verzorgt vakkundig al uw export- en import documenten, evenals specialistische douane documentatie. Cargorilla beschikt inhouse over eigen douane declaranten, welke u te allen tijde ondersteunen op douane gebied.

Full service dienstverlening

Van A tot Z geregeld, dat is de Cargorilla aanpak. Transport per weg, zee, lucht, rail of koerier; we regelen het graag en goed. Ook voor (tijdelijke) opslag, Value Added Services en transport verzekeringen zijn wij graag uw logistieke partner!

Dagelijks transport

Door bundeling van transportvolumes bieden we concurrerend transport aan. Dit geldt voor elke bestemming in Europa of daarbuiten! Ons netwerk van gespecialiseerde transporteurs voldoet volledig aan ons hoge service level.

Offerte aanvragen >